пятница, 23 июня 2017 г.


       У третю неділю червня відзначається День медичного працівника, тож 18 червня в Оселівському клубі вітали не лише лікарів і медсестер, а й усіх тих, без чиєї допомоги не обійшлася б медична галузь, хто має відношення до порятунку людських життів.
       На заході звучали вітання сільського голови Шепенюк А. О.  тим, хто пов’язав своє життя з медициною, адже в ці нелегкі для країни часи, праця медичного працівника воістину героїчна та гуманна – зцілювати, повертати людям здоров’я, іти під кулі незважаючи ні на що – рятуючи людське життя. Зі словами щирої вдячності звернулися до ветеранів медичної служби, які свої знання, досвід, теплоту свого серця віддали зціленню людей. 
        Бібліотекар, Шепенюк Марія Петрівна,  взяла активну участь в проведенні цього заходу. В холі клубу для всіх присутніх діяла книжкова виставка «Здоров’я – найдорожчий скарб».
        Також було вручено подяки з нагоди Дня медичного працівника з побажаннями здоров’я, благополуччя та мирного неба над головою.
        Та не лише нагородження працівників подарувало гарний настрій. Концертна програма, підготовлена учнями школи, створила у залі святкову та радісну атмосферу.






Комментариев нет:

Отправить комментарий

  Міжнаро́дний день рі́дної мо́ви, також Міжнародний день материнської мови (англ. International Mother Language Day) — день, який відзначаю...