пятница, 23 июня 2017 г.


       26 квітня 1986 року сталась страшна катастрофа в історії людства –  вибух реактора на Чорнобильській атомній електростанції. Долі багатьох людей різних професій – цивільних і військових, які стали свідками, учасниками, героями та жертвами Чорнобильської катастрофи, змінилися назавжди.  І через 31 рік цей день змушує задуматися про можливі наслідки діяльності людини.
       Пам'ять про трагедію незагоєною раною залишиться в душі нашого народу. Подвиг, який здійснили ліквідатори Чорнобильської АЕС, ніколи не буде забутий.
       Цій темі була  присвячена екологічна година «Чорнобиль – рана України», яка пройшла в бібліотеці-філії №38 26 квітня 2017 року.
       Ведучими заходу були учні школи, а глядачами – місцеві жителі. Також бібліотекарем було організовано книжкову виставку «Урок пам’яті – попіл Чорнобиля», яка знайомила жителів села з виданнями бібліотеки з даної теми.
       На захід були запрошені ліквідатори аварії на ЧАЕС –  Іванський Іван та Шевчук Василь. Запаленою свічкою і хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих ліквідаторів Чорнобильської катастрофи.



Комментариев нет:

Отправить комментарий

  Міжнаро́дний день рі́дної мо́ви, також Міжнародний день материнської мови (англ. International Mother Language Day) — день, який відзначаю...